7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Wiosenny poranek z awokado, rzodkiewką i ogórkiemSmaczna i zdrowa surówka na każdy (a zwłaszcza wiosenny) poranek :) Doskonała również jako dodatek do głównego dania.
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki: dla 2-3 osób1 lekko miękkie awokado
1 pęczek świeżej rzodkiewki 1 ogórek szklarniany ser typu brie lub tofu (najlepiej wędzone) pieprz sól rzeżucha pestki słonecznika sok z 1/4 cytryny Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Chłodnik wiosenny z rzodkiewką i ogórkiem (lakto-wege)Sałata z wiosennymi warzywami: rzodkiewką, ogórkiem i marchewką (lakto-wege) Twarożek wiosenny - z ogórkiem, rzodkiewką i zieleniną (lakto-wege) Twarożek wiosenny - z ogórkiem, rzodkiewką i pomidorem (bez ograniczeń) Sałata wiosenna z pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką (wegańska & RAW) Pyszna wiosenna sałatka z ogórkiem, pomidorem, rzodkiewką i serkiem wiejskim (lakto-wege) Wiosenne paszteciki francuskie - z pastą fasolową, rzodkiewką i ogórkiem (wegańska) Pasta awokado z rzodkiewką (wegańska) Wiosenna surówka z rzodkiewkami i winegretem (ovo-wege) Chłodnik litewski z ogórkiem i rzodkiewkami (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Dżasta-Kasiop 2011-03-11 09:26:35.52