7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta z jajka i zieleniny



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 1 osoby

1 jajko
2 łyżki mleka
po łyżce posiekanego szczypiorku, koperku i natki pietruszki
sól

Przygotowanie:

1. Jajko ugotować na twardo.
2. Posiekać, dodać zieleninę, mleko, wymieszać, doprawić solą.
3. Podawać na liściu sałaty.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-06-30 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Uroda nr 6/2000
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z selera z zieleniną (lakto-wege)
Pasta cebulowo-drożdżowa z jajkiem i zieleniną (ovo-wege)
Fasola - pasta z pomidorem, czosnkiem i zieleniną (wegańska)
Pycha pasta z awokado i jajka z odrobiną czosnku (ovo-wege)
Awanturka serowa (pasta twarogowa z zieleniną i selerem naciowym) (lakto-wege)
Pasta do pieczywa z tofu wędzonego z majonezem, koncentratem i zieleniną (ovo-wege)
jajka w agarze (ovo-wege)
Jajka w occie (ovo-wege)
Jajka po węgiersku (ovo-wege)
Jajka - myszki (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas