7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 1 osoby1 jajko
2 łyżki mleka po łyżce posiekanego szczypiorku, koperku i natki pietruszki sól Przygotowanie:1. Jajko ugotować na twardo.
2. Posiekać, dodać zieleninę, mleko, wymieszać, doprawić solą. 3. Podawać na liściu sałaty.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pasta z selera z zieleniną (lakto-wege)Pasta cebulowo-drożdżowa z jajkiem i zieleniną (ovo-wege) Fasola - pasta z pomidorem, czosnkiem i zieleniną (wegańska) Pycha pasta z awokado i jajka z odrobiną czosnku (ovo-wege) Awanturka serowa (pasta twarogowa z zieleniną i selerem naciowym) (lakto-wege) Pasta do pieczywa z tofu wędzonego z majonezem, koncentratem i zieleniną (ovo-wege) jajka w agarze (ovo-wege) Jajka w occie (ovo-wege) Jajka po węgiersku (ovo-wege) Jajka - myszki (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |