
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Gulasz z fasolki szparagowej z paprykąW sam raz na kolację lub jako dodatek do kaszy, ryżu itp.
Średnia ocena: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1/2 kg fasolki szparagowej
1/2 papryki czerwonej 1 cebula 250 g pomidorów olej do smażenia sól pieprz bazylia 1 op. śmietany 18% (ja dałam tylko trochę do zabielenia) Przygotowanie:
Podsmażyć cebulę pokrojoną w piórka. Dodać: paprykę pokrojoną w paseczki, fasolkę pokrojoną na kawałki i dusić z 10 min.
Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, dodać do reszty, dusić kilka minut. Przyprawić solą, pieprzem i bazylią, zabielić śmietaną, potrzymać jeszcze chwilę na ogniu i wcinać. ![]() Źródło/autor przepisu: Orlińska B.: Najlepsze dania jarskie
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Gulasz z fasolki szparagowej i innych warzyw (wegańska)Gulasz bengalski (z ziemniaków, dyni, bakłażana i groszku lub fasolki szparagowej) (wegańska) Paella z bobem, fasolką szparagową i papryką (wegańska) Sałatka brokułowa z fasolką szparagową, papryką i warzywami konserwowymi (lakto-wege) Zielona soczewica z ryżem, papryką, kukurydza i fasolką szparagową (lakto-wege) Gulasz z boczniaka z papryką (wegańska) Gulasz z fasolki i kuskusu (wegańska) Gulasz sojowy po węgiersku z papryką (wegańska) Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
sunflower_ren 2011-05-04 08:44:35.551