7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałatka z selera z kukurydzą i czerwoną fasolką

Sałatka szybka i prosta, gotowa w 5 minut!



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

seler konserwowy w paskach (wyborny)
kukurydza konserwowa
czerwona fasolka konserwowa
majonez zwykły lub roślinny / jogurt naturalny
kiełki np. rzodkiewki, lucerny

Przygotowanie:

Odsączyć składniki z wody, dodać majonez lub jogurt, doprawić i wymieszać. Posypać kiełkami. Gotowe:)
Nadesłał(a) ~Izabela, dnia: 2011-04-17 13:58:35.299
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka z czerwonej fasoli (ovo-wege)
Sałatka z czerwonej fasoli i sera (lakto-wege)
Sałatka z awokado i czerwonej fasolki (wegańska)
Sałatka z rzodkwi i czerwonej fasoli (wegańska)
Sałatka z czerwonej fasolki i tofu (wegańska)
Sałatka z selera konserwowego z kukurydzą i ananasem (lakto-wege)
Sałatka ziemniaczana z ananasem, kukurydzą i selerem (ovo-wege)
Sałatka z selera konserwowego z jajkiem i kukurydzą (bez ograniczeń)
Ostra sałatka ryżowa z kukurydzą, fasolką i pomarańczą (wegańska)
Sałatka z brokułów, selera, fasoli i jajek (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas