7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Surowy sos selerowo-koperkowy do warzywPyszny, leciutki, odświeżający sos. Świetnie nadaje się do sałaty, surowego szpinaku, brokułów, kalafiora itd.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 13 duże łodygi selera naciowego
koperek (1-2 gałązki) 1/2 awokado opcjonalnie kawałeczek glonu dulse / dulce Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kremowy sos koperkowy (lakto-wege)Sos koperkowy do jajek na twardo (lakto-wege) Dip salsa verde do surowych warzyw (ovo-wege) Kasza jęczmienna duszona w sosie pomidorowo-selerowym (wegańska) "Makaron" z cukinii z sosem marinara (na surowo) (wegańska) Sałatka z surowych pieczarek w sosie śmietankowo-majonezowym (bez ograniczeń) Spagetti z cukini z sosem z surowych pomidorów (RAW) (wegańska & RAW) "Surowy" sos pomidorowo-kukurydziany do makaronu (wegańska) Sos czosnkowy z oliwy (do warzyw) (wegańska) Sos z tofu, np. do makaronu z warzywami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |