7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pesto bazyliowo-szpinakowe z migdałami (raw food, witariańskie)Pesto z bazylią jest świetnym dodatkiem do makaronów oraz ziaren: soczewicy, ciecierzycy, fasolki kidney lub adzuki.
Średnia ocena:
[4.333333333333333
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:25 g migdałów
1/2 szklanki oliwy z oliwek 2-3 ząbki polskiego czosnku 170 g świeżo ściętej bazylii 100 g szpinaku 1/2 łyżeczki soli morskiej Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Lasagne z kabaczka z sosem pomidorowym i bazyliowym (raw food, witariańskie) (wegańska & RAW)Sushi witariańskie (raw food) (wegańska & RAW) Witariańskie spaghetti RAW food (wegańska & RAW) Spaghetti z cukinii z pesto bazyliowym (RAW) (wegańska & RAW) Orzechowo-figowe kulki Raw food (witariańskie) (wegańska & RAW) Surowa musztarda (raw food, witariańska) (wegańska & RAW) Surowy ketchup (raw food, witariański ) (wegańska & RAW) Pikantne ciasto z kiełków kaszy gryczanej (również w wersji witariańskiej, raw food) (wegańska & RAW) Budyń czekoladowy z awokado i bananów (Raw food, witariański) (wegańska & RAW) "Pesto" słonecznikowo-szpinakowe (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
RAWolucja 2011-05-11 10:42:13.526