7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Spagetti z sosem pomidorowym z soczewicą, kukurydzą i orzechami włoskimiSzybkie danie dla zabieganych:)
Średnia ocena:
[4.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: ok. 2 sytych porcjimakaron spaghetti szpinakowy (albo jaki kto woli)
ok. 130 g soczewicy czerwonej 50-60 g orzechów włoskich 1 puszka pomidorów 1 cebula 3/4 puszki kukurydzy (ja miałam taką 170 g) warzywko albo sól pieprz słodka czerwona papryka oregano koperek suszony bądź świeży do posypania Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Spagetti z sosem pomidorowym (lakto-wege)Spagetti ryżowe z sosem pomidorowym (wegańska) Żółta sałatka ryżowa z orzechami włoskimi i kukurydzą (lakto-wege) Soczewica w sosie pomidorowym (wegańska) Spagetti z pikantnym sosem pomidorowym i kaparami (wegańska) Spaghetti z sosem pomidorowym i kukurydzą (wegańska) Soczewica z pieczarkami i sosem pomidorowym (wegańska) Kotlety sojowe w sosie pomidorowym z ananasem i kukurydzą (wegańska) Sos warzywno pomidorowy z bakłażanem i soczewicą (wegańska) Smażone kuleczki ryżowe i sos pomidorowy z soczewicą (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Pyszne danie z przyjemną fakturą. Mimo prostoty ma swoją nutkę "wyszukania" (orzechy).
zefciu 2013-05-31 19:53:05.183