7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Farsz z botwinki z bryndzą - do pierogów, naleśników, krokietów
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:500 g botwinki
200-250 g bryndzy 1/2 pęczka posiekanego szczypiorku sól pieprz Przygotowanie:Botwinkę dokładnie umyj, otrząśnij z wody, odetnij liście i przełóż je do miski. Sparz wrzątkiem, odciśnij z wody, posiekaj i wymieszaj z rozgniecioną widelcem bryndzą oraz ze szczypiorkiem. Jeśli buraczki mają sensowną wielkość, to obierz je, posiekaj na cienkie, niezbyt duże plasterki i dodaj do farszu. Dopraw solą i pieprzem.
Nadesłał(a) ~Kwiryna,
dnia: 2011-06-02 22:31:00.821
Źródło/autor przepisu: z przepisu na pierogi: http://palcelizac.gazeta.pl/palcelizac/1,110783,9658037,Pierogi_z_botwinka_,,ga,,2.html
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Farsz z soczewicy (do pierogów, krokietów itp.) (wegańska)Farsz ze słodkiej kapusty do naleśników czyli krokietów (wegańska) Pierogi zielono-białe ze szpinakiem i bryndzą (bez ograniczeń) Farsz do pierogów z bobu (wegańska) Pokrzywowy farsz do naleśników (bez ograniczeń) Farsz do naleśników z soczewicy (wegańska) Kurki jako farsz do naleśników (wegańska) Pierogi z fasolą i miętą (farsz) (wegańska) Pieczone pierogi z farszem brokułowym (wegańska) Pierogi podlaskie (z farszem ziemniaczanym) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |