7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Chleb marokański z semolinyChleb z dodatkiem drożdży, z semoliny, czyli drobno mielonego ziarna pszenicy twardej (grano duro). Pasuje do dań kuchni śródziemnomorskiej.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: mały chlebek na 2-4 porcje200 g drobnej semoliny
1 płaska łyżeczka soli 1 płaska łyżeczka cukru lub fruktozy 1 łyżka oliwy 1 łyżeczka drożdży piekarskich (zwykłych, nie suchych) 100 ml ciepłej wody opcjonalnie: zioła (tymianek), czarnuszka, kminek... Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Marokańska zupa z ciecierzycy (wegańska)Zupa marokańska z soczewicy i ciecierzycy (wegańska) Zupa marokańska modified by Aro (wegańska) Potrawka marokańska - wielowarzywna z ciecierzycą i kotletami sojowymi (wegańska) Marokańska sałatka ziemniaczana - z oliwkami i kaparami (wegańska) Chleb z marchwią (ovo-wege) Kotlety z chleba 1 (bez ograniczeń) Chleb bananowy (bez ograniczeń) Chleb gryczany (wegańska) Chleb na szybko (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |