7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osoby0,5 szklanki czerwonej soczewicy
1,5 szklanki bulionu warzywnego (może być z kostki) mała puszka pasty/przecieru z pomidorów 2-3 ząbki z czosnku sól ziołowa pieprz inne przyprawy, np. kminek, oregano, chili, papryka Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Indyjski daal czyli puree z czerwonej soczewicy (z dodatkiem imbiru i mleka kokosowego) (wegańska)Puree ziemniaczane (lakto-wege) Puree z brokułów (wegańska) Fasolka pod pierzynką z puree (lakto-wege) Puree ziemniaczane z serem (lakto-wege) Puree ziemniaczano-ryżowe (wegańska) Puree ziemniaczano-szpinakowe (wegańska) Puree z marchwi i ziemniaka (bez ograniczeń) Puree ziemniaczane z awokado (wegańska) Dynia puree z grzybami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Kaja 2010-11-16 15:57:02.286