7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pomidory faszerowane kaszą gryczaną z warzywami i serem pleśniowymDoskonałe jako przekąska, sałatka i dodatek do dania głównego:)
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 4 osób6 świeżych pomidorów
200 g ugotowanej na sypko kaszy gryczanej świeży ogórek kiszony ogórek 100 g sera pleśniowego 100 g suszonych pomidorów w zalewie olejowej 2 ząbki czosnku 3 łyżki posiekanej bazylii 3 łyżki oliwy cytryna sos czosnkowy: 2 ząbki czosnku 1 łyżka jogurtu naturalnego 1 łyżka majonezu szczypta ziół prowansalskich Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Cukiniowe łódeczki faszerowane kaszą z warzywami i żółtym serem (bez ograniczeń)Pomidory faszerowane kaszą jaglaną (wegańska) Cukinia faszerowana kaszą gryczaną z twarogiem i cebulą (lakto-wege) Ser pleśniowy kozi smażony i podany z warzywami (bez ograniczeń) Patison faszerowany kaszą jaglaną z warzywami (wegańska) Kabaczek faszerowany kaszą z tofu i pomidorami (wegańska) Kaszankowa papryka - faszerowana kaszą gryczaną z twarogiem i oliwkami (lakto-wege) Bakłażany faszerowane kaszą gryczaną, polane sosem śliwkowym (wegańska) Wiosenna sałata z pomidorami, kiełkami rzodkiewki i serem pleśniowym (lakto-wege) tost z serem pleśniowym (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~kornel 2011-07-26 15:23:45.1