7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 4 osób700 g dojrzałych, miękkich i soczystych gruszek
2 łodygi selera naciowego 750 ml bulionu warzywnego sól biały pieprz sok z 1/2 cytryny 220 ml śmietanki kremówki 100 g sera feta Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Wiosenna sałatka warzywno-owocowa z jajkiem i fetą (bez ograniczeń)Chłodnik z melona + szaszłyki z fety i malin (lakto-wege) Chłodnik litewski z ogórkami, czosnkiem i fetą (lakto-wege) Elegancka sałatka z konserwowych szparagów z groszkiem i pieczarkami (wegańska) Chutnej śliwkowo-gruszkowy (wegańska) Ciasto gruszkowo - jabłkowe (wegańska) Ciasto gruszkowe (razowe) (wegańska) Muffiny gruszkowo-orzechowe (wegańska) Sok jabłkowo-gruszkowy (wegańska) Chutney gruszkowy (do słoików) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |