7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Ten przepis jest duplikatem,
Parowce (kluski drożdżowe gotowane na parze) z polewą jagodowąPyszne parowce idealnie smakują na zimno jako deser z sosem jagodowym.
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 10 osób1/2 kg mąki tortowej
50g (1/2 paczuszki) drożdży ok. 2 łyżki cukru ok. 1 płaskiej łyżeczki soli 1 szkl. mleka 2 jaja 30 g masła 1 szklanka jagód duży jogurt (400 ml) 3 łyżki cukru Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Buchty - kluski drożdżowe gotowane na parze (bez ograniczeń)Faszerowana papryka gotowana na parze (wegańska) Sajgonki z mieszanką chińską gotowane na parze (wegańska) Koktajl jagodowy (lakto-wege) Mrożone jagodowe (wegańska+miód) Bukiet warzyw z pary (wegańska) Sernik z polewą czekoladową (bez ograniczeń) Sernik jagodowy z tofu na zimno, z jagodową galaretką (wegańska) Koktajl jagodowo-truskawkowy (lakto-wege) Jagodowo-truskawkowy deser (wegańska) Niebieski koktajl jagodowy (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |