
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Kotlety (placuszki) ziemniaczano-warzywneCzas przygotowania to 20 min. przygotowań + ok. 30 min. czekania + smażenie. Nie można powiedzieć, że robi się błyskawicznie, ale za to jaki efekt! To również świetny pomysł na wykorzystanie wczorajszych ziemniaków. Jeśli nie mamy ugotowanych ziemniaków, to czas przygotowania oczywiście trochę się wydłuży.
Średnia ocena: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:
|
Podobne wg nazwy:Placuszki ziemniaczano-warzywne z pestkami (bez ograniczeń)Placuszki z Ardei - ziemniaczano-kabaczkowe (wegańska) Kotlety ziemniaczano-buraczkowe (wegańska) Warzywne kotlety (bez ograniczeń) Placuszki (kotlety) curry z tofu (wegańska) Warzywne kotlety z ciecierzycy (wegańska) Kotlety ciecierzycowo-warzywne (wegańska) Zupa ziemniaczano-warzywna z kapustą zaprawiana mlekiem (wegańska) Alu ki tikki (indyjskie placuszki warzywne) (wegańska) Kotlety warzywne z włoszczyzny i papryki (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Całość po prostu super smaczna, ale lekko chrupiąca cukinia w tych placuszkach rządzi! :) Myślę, że seler naciowy też by się tu świetnie sprawdził. Byle nie za dużo, bo ziemniaki nie zdołają wszystkiego "skleić".
W ostatniej chwili wyszło, że nie mam pekinki, więc wzięłam mangolda (burak liściowy) i jarmuż. Każda liściasta zielenina się nada.
patrycccja 2013-12-04 19:31:42.143