7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Placki z kalarepkiDoskonały sposób na wykorzystanie kalarepy, nawet tej mocno wyrośniętej. Idealny do tego jest sos czosnkowy.
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki: dla 1 osoby1/2 kalarepki średniej wielkości
3 czubate łyżki mąki (ja wykorzystałam mąkę gryczaną) 1 jajko sól pieprz odrobina curry oliwa do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Surówka z kalarepki i marchwi (wegańska & RAW)Surówka z kalarepki z sosem majonezowym (ovo-wege) Zupa z kalarepki z ziemniakami i bazylią (lakto-wege) Surówka z kalarepki z jabłkiem i czosnkiem (wegańska & RAW) Surówka z kalarepki z sosem śmietanowo-chrzanowym (lakto-wege) Wiosenna zupa z kapusty, marchewki i kalarepki z ziemniakami (lakto-wege) Oberiba - tradycyjna śląska zupa z kalarepki i ziemniaków (wegańska) Pasta / dip twarożkowy z gotowanej kalarepki (lakto-wege) Surówka działkowca - z kalarepki, pomidora i papryki (wegańska & RAW) Surówka wiosenna z kalarepki, marchewki, pomidora i rzodkiewek (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Natka 2012-03-29 18:59:02.883