7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasztet z fasoli lub soi z warzywami, pieczarkami i suszonymi grzybamiSmarowny.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: smarowidło na kilka dni ;)200 g fasolki tri color (może być inna, np. mung, adzuki, soja - też z takich robiłam)
250 g pieczarek suszone grzyby (garść) 3 marchewki 2 pietruszki kawałek selera kawałek białej kapusty (taki jaki jest we włoszczyźnie) 4-5 łyżek płatków owsianych mała cebula słonecznik ok. 2 łyżeczki siemienia lnianego ew. kawałek suchej bułki 2 łyżki oleju sól inne przyprawy - np. zielona pietruszka (może być suszona), pieprz zielony, pieprz czerwony, tymianek Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kotlety z soi z suszonymi grzybami (ovo-wege)Pasztet sojowy z grzybami suszonymi (wegańska) Kotlety z soi z suszonymi grzybami i natką (ovo-wege) Pasztet wigilijny - sojowy z tofu i suszonymi grzybami (ovo-wege) Sajgonki z warzywami, grzybami suszonymi i serem (lakto-wege) Zupa z fasoli szparagowej z grzybami suszonymi i ziemniakami (wegańska) Pasztet wielkopostny z fasoli z puszki i pieczarek (ovo-wege) Pasztet z soi i szpinaku (ovo-wege) Pasztet z soczewicy i soi (bez ograniczeń) Pasztet sojowy z pieczarkami, tofu, kiszoną kapustą i warzywami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Nieco pozmieniałam, dałam mniej warzyw, a fasolkę pół na pół czerwoną i białą. Pasztet wyszedł bardzo dobry :)
kasiarka 2012-02-06 13:10:18.904