7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta z białej fasoli z czosnkiem i pieprzem z zalewy (do kanapek)



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 5-8 osób

puszka białej fasoli
1/2 czerwonej cebuli
1 ząbek czosnku
świeża pietruszka
1/2 łyżeczki pieprzu ziarnistego w zalewie (różowego lub innego)
oliwa z oliwek do smażenia

Przygotowanie:

W małym rondelku na oliwie z oliwek dusimy cebulę i czosnek. Dodajemy fasolę. Wrzucamy wszystko do blendera i dodajemy pieprz i pietruszkę. Miksujemy i gotowe. Smacznego :)
Nadesłał(a) dejagata, dnia: 2011-08-09 17:16:40.528
Źródło/autor przepisu: mój blog - http://foodpornveganstyle.blogspot.com
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kanapki: pasta z czarnej fasoli z czosnkiem, kminkiem i imbirem (wegańska)
Szybka pasta na kanapki (z fasolki konserwowej) (wegańska)
Fasola - pasta z pomidorem, czosnkiem i zieleniną (wegańska)
Strączkowa pasta do kanapek (wegańska)
Fasolkowa pasta do kanapek (wegańska)
Ser biały smażony do kanapek (lakto-wege)
Pomidorowa pasta do kanapek ze słonecznika (wegańska)
Pasta fasolowa z czosnkiem (wegańska)
Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska)
Pasta brokułowa z czosnkiem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas