7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 42 duże cukinie
3 świeże papryczki chili 1/2 słoiczka koncentratu pomidorowego 4 kopiaste łyżki ugotowanego ryżu 1 cebula 3-4 ząbki czosnku tłuszcz do smażenia (najlepiej oliwa z oliwek) sól pieprz ew. 1 łyżeczka mielonej ostrej papryki (dla miłośników wyjątkowo ostrych potraw) + folia aluminiowa Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Cukinia faszerowana pomidorową cebulą (wegańska)Piekielnie ostre faszerowane pęczakiem papryki (wegańska) Cukinia al'a Mizia - faszerowana warzywami i kuskusem (lakto-wege) Cukinia faszerowana kaszą gryczaną z twarogiem i cebulą (lakto-wege) Dżunken czyli faszerowana cukinia w sosie pomidorowym (wegańska) Cukinia faszerowana soją, warzywami i pieczarkami (wegańska) Faszerowane kapelusze (lakto-wege) Bakłażany faszerowane (wegańska) Faszerowane papryczki (lakto-wege) Risotto - ryż na ostro z ostrą pastą paprykową (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Genialny farsz!! Na stałe zagości w moim menu, także do pieczonych w piekarniku faszerowanych papryk. :)
martusiak 2014-05-04 20:03:38.05