7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 3-4- seler naciowy
- średni bądź mały por - pół puszki kukurydzy (to zależy, czy ktoś lubi dużo czy mało, na oko sypać żeby za żółto nie było i proporcje między innymi składnikami były zachowane) - ananas z puszki - tofu naturalne - makaron ryżowy (tak garść może trochę więcej - opcja ta sama co z kukurydzą) - sojonez wg przepisu http://pieczokas.blogspot.com/2008/10/sojonez.html - olej - ocet balsamiczny - przyprawy - do "marynaty" dla tofu, ja dałam vegete natur i sproszkowany imbir - sól - pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sałatka z pora, ananasa, fasolki i żółtego sera (bez ograniczeń)Chrupiąca sałatka z selerem naciowym (lakto-wege) Sałatka makaronowa z selerem naciowym (wegańska) Sałatka eksperymantalna - z buraków, kiwi, selera i pora (wegańska) Słodka sałatka z selera, jabłka, ananasa i kukurydzy (wegańska+miód) Sałatka z selera konserwowego z kukurydzą i ananasem (lakto-wege) Sałatka ziemniaczana z ananasem, kukurydzą i selerem (ovo-wege) Sałatka z selera konserwowego i fasolki mung z ananasem (wegańska) Wiosenna sałatka z rzodkiewkami, selerem naciowym i fenkułem (lakto-wege) Sałatka ziemniaczana z selerem naciowym w sosie z awokado (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |