7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:150 g kalafiora
150 g fasolki szparagowej 1 średnia marchewka 1 średnia cebula 4 liście kapusty pekińskiej 1 mały por olej do smażenia 3-4 łyżki sosu sojowego przyprawy do smaku (np. sól, pieprz) 100 g makaronu sojowego masło do smażenia 2 jajka Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Ostra sałatka z makaronem, smażonymi warzywami i ciecierzycą (wegańska)Risotto z groszkiem ze smażonymi warzywami (wegańska) Sajgonki z piekarnika z makaronem sojowym, grzybami mun, warzywami i wkładką sojową (wegańska) Sałatka gyros z marynowanymi, smażonymi kotletami sojowymi (wegańska) Ryż z krótko smażonymi warzywami w stylu chińskim (wegańska) Grzanki w jajku (ovo-wege) Makaron ze szparagami i kotlecikami sojowymi (wegańska) Warzywa sezamowe z makaronem sojowym (wegańska) Makaron razowy z sojowym pesto (wegańska) Zapiekanka z warzyw i kotletów sojowych (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |