7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Purpurowa sałatka buraczana z rozmarynem i orzechami włoskimiMiała być surówka, ale akurat było zimno, więc wymyśliłam potrawę na ciepło z surówkowych składników. A jak na ciepło, to od razu włączyły się przyprawy.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób2 buraki
2 jabłka kwaskowate 2 marchewki rozmaryn 2 ząbki czosnku (opcjonalnie) oliwa (opcjonalnie) ocet balsamiczny (lub zwykły winny) orzechy włoskie sól cukier (odrobina do smaku) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sałatka z buraka z orzechami włoskimi (wegańska)Sałatka selerowa z prażonymi orzechami włoskimi (lakto-wege) Sałatka z młodych buraczków z fetą i orzechami włoskimi (lakto-wege) Żółta sałatka ryżowa z orzechami włoskimi i kukurydzą (lakto-wege) Sałatka selerowa z jabłkiem i orzechami włoskimi (wegańska) Sałatka z czerwonej kapusty z jabłkiem i orzechami włoskimi (wegańska & RAW) Sałatka z roszponki z wędzonym tofu i orzechami włoskimi (wegańska) Sałatka buraczana z majerankiem (wegańska) Sałatka z ogórków i fety z selerem naciowym i orzechami włoskimi (bez ograniczeń) Sałatka makaronowa z kiełkami sojowymi, orzechami włoskimi i suszonymi śliwkami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |