7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Ekspresowa zupa-krem z soczewicy
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 22 bułki dyniowe
puszka soczewicy w sosie pomidorowym pół szklanki soku pomidorowego lub łyżka koncentratu jedna cebula liść laurowy 2 ziarenka ziela angielskiego 4 ziarenka pieprzu kolorowego łyżeczka mielonych pomidorów świeżo mielony czarny pieprz łyżeczka sosu sojowego garść pestek dyni przyprawa warzywno-czosnkowa olej do smażenia (np. ryżowy) mielona kolendra Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zupa krem z soczewicy z curry i przecierem pomidorowym (wegańska)Zupa-krem z czerwonaj soczewicy, ziemniaków i pora (wegańska) Zupa-krem z czerwonej soczewicy z grzankami (wegańska) Zupa krem z soczewicy z kurkumą i śliwkami suszonymi (wegańska) Zupa-krem z soczewicy i marchwi z kukurydzą (wegańska) Zupa-krem z soczewicy "Pro/Iron Power" (wegańska) Zupa krem z czerwonej soczewicy, pora i marchewki (wegańska) Krem z soczewicy (wegańska) Wściekły kanarek: zupa-krem curry z soczewicy i kukurydzy (wegańska) Zupa-krem z czerwonej soczewicy, ryżu i miso z algami wakame (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |