7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Ciecierzyca z pomidorowymi brokułami i fasolką szparagowąPotrawę tę robi się dwa dni.. żartuję - po prostu moczymy ciecierzycę przez noc :). Żeby było szybciej można też użyć ciecierzycę z puszki, chociaż fajniejsza jest gotowana - delikatnie chrupiąca, nie taka miękka.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 szklanki (suchej) ciecierzycy lub odpowiednia ilość ciecierzycy z puszki
brokuły (1 główka, ew. dwie małe) 2 szklanki fasolki szparagowej 2 duże pomidory sól pieprz ew. inne przyprawy (np. sos sojowy) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kotlety wielowarzywne z brokułami, cukinią i fasolką szparagową (ovo-wege)Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym (wegańska) Fasolka szparagowa w prostym sosie pomidorowym (wegańska) Sałatka makaronowa z fasolką szparagową i sosem pomidorowym (wegańska) Curry pomidorowe z soczewicą lub fasolką szparagową (wegańska) Zupa-krem pomidorowy z ciecierzycy lub fasoli (wegańska) Zielona lazania - z brokułem, fasolką szparagową, groszkiem i sosem pomidorowym (wegańska) Makaron z brokułami, ciecierzycą i sezamem (wegańska) Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Dana 2014-06-19 00:25:34.511