7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Makaron na zdrowie: z zielonym mixem warzyw i pestkamiPrzygotowanie tej potrawy trwa w zasadzie tyle, co ugotowanie razowego makaronu, a ze względu na zawartość brokułów, sezamu, słonecznika, pestek dyni i oleju lnianego jest prawdziwą bombą witaminową.
Średnia ocena:
[4.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób200 g (1/2 paczki) makaronu razowego
opakowanie zielonych warzyw na patelnię (brokuły, fasolka szparagowa, groszek zielony, kukurydza, pędy bambusa, cebula, natka pietruszki) 500 g pieczarek lub zielonego bobu garść pestek dyni garść ziaren słonecznika garść ziaren sezamu 2 ząbki czosnku sól oliwa z oliwek do smażenia sos sojowy świeżo mielony czarny pieprz papryka słodka ulubione zioła do smaku olej lniany [*] ew. długo dojrzewający żółty ser do posypania Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Makaron "samo zdrowie" ze śmietanowo-czosnkowym szpinakiem (lakto-wege)Ryż z warzywami i pestkami (wegańska) Makaron z zielonym, brokułowym sosem (lakto-wege) Łatwa zupa groszkowa z zielonym "makaronem" (wegańska) Makaron z sosem jogurtowo-grzybowym z pestkami słonecznika (wegańska) Tarta z mixem warzywnym (bez ograniczeń) Sos z tofu, np. do makaronu z warzywami (wegańska) Makaron chiński z warzywami (po zabrzańsku) (wegańska) Grzyby Mun z makaronem i warzywami (wegańska) Makaron z warzywami i grzybami mun (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
sunflower_ren 2011-10-20 08:58:18.92