7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Zapiekany makaron z twarogiem i musem brzoskwiniowym
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: 3300 g (3/4 paczki) makaronu razowego
puszka brzoskwiń 200 g (kostka) półtłustego twarogu łyżeczka brązowego cukru 2 łyżki jogurtu naturalnego + do polania łyżka esencji waniliowej* łyżka wody z kwiatów pomarańczy** Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Mus jabłkowy zapiekany z rodzynkami (bez ograniczeń)Pęczak zapiekany z suszonymi pomidorami i wędzonym twarogiem (lakto-wege) Makaron zapiekany z bakłażanami (lakto-wege) Jarzyny zapiekane z makaronem (bez ograniczeń) Makaron z pieczarkami, groszkiem i papryką zapiekany pod serem (lakto-wege) Chutney brzoskwiniowy (wegańska) Lody brzoskwiniowe / ananasowe (wegańska & RAW) Napoj brzoskwiniowo-jagodowy (wegańska & RAW) Rogalik francuski z nadzieniem brzoskwiniowym (lakto-wege) Sernik brzoskwiniowy, prawie bez cukru (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |