7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Dip czosnkowy

Dla mnie najlepszy do zupy krem (brokułowa, groszkowa, pomidorowa, ze świeżych ogórków, albo jaka Wam się spodoba), ale też do nachosów kukurydzianych, pizzy, kanapek itd.

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1 - opakowanie jogurtu naturalnego
2 - duże ząbki czosnku (można mniej, można więcej)
- oregano
- sól
- pieprz
- kilka listków bazylii do dekoracji (ja bardzo lubię więc dodaje również jako składnik.)

Przygotowanie:

Wszystko wymieszać i już. Można troszkę skroplić cytryną.
Nadesłał(a) zyll, dnia: 2011-10-29 17:40:10.335
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Dip czosnkowo-ziołowy (lakto-wege)
Majonezowo-jogurtwoy dip czosnkowy (bez ograniczeń)
Dip / sos majonezowo-czosnkowy z bazylią (ovo-wege)
Czosnkowo-chilli outowy dip karola&kasikasi (wegańska)
Skordalia - grecki dip (pasta) ziemniaczano-czosnkowy (wegańska)
Czapati z dipem czosnkowo-cukiniowym z pieczarkami, papryka i tofu (wegańska)
Dip z rokpola (lakto-wege)
Dip z awokado z cayenne (wegańska)
Dip chrzanowy z kaparami (wegańska)
Bagietki śródziemnomorskie z dipem bazyliowym (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas