7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 4450 g różyczek brokułów
2 łyżki oleju słonecznikowego 1 cebula w talarkach 2 ząbki czosnku w cienkich plasterkach 25 g płatków migdałowych 1 główka kapusty pekińskiej, poszatkowana 4 łyżki ciemnego sosu fasolowego Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Brokuły z kapustą pekińską i pieczonym tofu (wegańska)Sałatka warstwowa z kapustą pekińską (lakto-wege) Sałatka z kapusty pekińskiej i ryżu (bez ograniczeń) Kapusta pekińska duszona z ziemniakami (wegańska) Cukinia z porem i kapustą pekińską (wegańska) Kapusta pekińska duszona z marchewką (wegańska) Smażona kapusta pekińska z tofu (wegańska) Kapusta pekińska duszona z winem (wegańska) Pasztet z soczewicy, czerwonej kapusty i brokuła (wegańska) Surówka z kapusty pekińskiej w sosie śmietanowym (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
vanilla 2013-02-26 08:47:12.98