7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Zupa śniadaniowa misoMiso jest sfermentowaną pastą fasolową, używaną często w kuchni japońskiej. Można ją kupić w sklepach z żywnością orientalną. Dla Japończyków jest to danie śniadaniowe.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 43 suszone lub świeże grzyby shiitake,
5 szklanek wywaru warzywnego, 4 łyżki gotowanej pasy miso, 10-15 dag twardego sera tofu, pokrojonego w kostkę, wielkości połowy pudełka zapałek szczypior z 1 dymki, pokrojony w kawałki grubości 1 cm. Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zupa z miso (wegańska)Zupa miso z glonami nori (wegańska) Zupa miso z tofu i oberżyną (bakłażanem) (wegańska) Zupa śniadaniowa ("kaszka") amarantusowa (lakto-wege) Zupa śniadaniowa na chłodne poranki (lakto-wege) Zupa-krem z czerwonej soczewicy, ryżu i miso z algami wakame (wegańska) Dressing z białego miso (wegańska) Burgery z brokuła, tofu i miso (wegańska) Chlebki śniadaniowe (bez ograniczeń) Tosty śniadaniowe (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |