7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasta z gotowanych bakłażanów z majonezemBakłażana nie trzeba piec. Polecam ta pastę - prosta w obsłudze i znakomita.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:bakłażan/y
cebula majonez wegański lub zwykły sól Przygotowanie:Bakłażana obrać, pokroić w dużą kostkę i gotować ok. 15 min., tak żeby zrobił się miękki i ciemny. Po ugotowaniu odcedzić. Zmiksować blenderem ręcznym lub drobno posiekać nożem. Cebulę pokroić w kostkę i dodać do bakłażana, wymieszać.
Dodać tyle majonezu, żeby masa zrobiła się kremowa, mleczna w kolorze. Osolić sowicie.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Krem (pasta) z bakłażanów (wegańska)Pasta z kaszy gryczanej i majonezu (ovo-wege) Pasta z suszonych pomidorów z majonezem (ovo-wege) Pasta serowa z majonezem i czosnkiem (bez ograniczeń) Salata de vinete - sałatka (pasta) z pieczonych bakłażanów (wegańska) Pasta z bakłażanów z dodatkiem cebuli lub czosnku (wegańska) Kiopołu - pasta z pieczonych bakłażanów i papryki + pomidor (wegańska) Pasta do pieczywa z suszonych pomidorów, majonezu i bazylii (wegańska) Salata de vinete - sałatka/pasta z pieczonych bakłażanów z zieloną papryką i pomidorami (wegańska) Pasta do pieczywa z tofu wędzonego z majonezem, koncentratem i zieleniną (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |