7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Surówka marchewkowa z koperkiem i kukurydząPyszna, łatwa i szybka surówka dla tych, którzy lubią marchewkę i nie tylko.
Średnia ocena:
[4.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki: 1- 1 średnia marchewka (ok. 130 g)
- 50 g kukurydzy konserwowej - 50 g świeżego zielonego ogórka - 1 łyżeczka oleju np. rzepakowego, słonecznikowego - pół małej cebulki - koperek (świeży lub mrożony, pokrojony) - odrobina pieprzu Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Placki marchewkowe z cebulą i kukurydzą (wegańska)Sałatka ze świeżym kalafiorem, kukurydzą, ogórkiem i koperkiem (bez ograniczeń) Surówka marchewkowo-jabłkowa z kiełkami (wegańska & RAW) Prosta surówka z czerwonej kapusty z koperkiem (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, papryką i ogórkiem (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, kukurydzą i miętą (wegańska & RAW) Surówka-lodówka z jabłkiem, papryką i kukurydzą (wegańska & RAW) Surówka ze świeżego kalafiora z ogórkami małosolnymi i kukurydzą (bez ograniczeń) surówka z kapusty z kalafiorem, rzodkiewką i kukurydzą (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |