7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Słodko-kwaśne burakiŚwietne solo i na przykład jako nadzienie do panini.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 4-6ok. 600 g buraków (mniej więcej 4 średnie)
1 łyżeczka całych ziaren gorczycy 100 g cukru (białego, może od jednego razu nie umrzemy ;-) 100 ml octu jabłkowego lub innego, ale kwaśnego 2 liście laurowe sól, pieprz 4 łyżki oleju z orzechów Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Cykoria duszona słodko-kwaśna (wegańska)Dressing czosnkowo-słodko-kwaśny PY-CHA! (wegańska) Sos słodko-kwaśny z pomidorami i ananasem (wegańska) Kotlety sojowe w zalewie słodko-kwaśnej (wegańska) Soczewica słodko-kwaśna - z ananasem i ogórkami kiszonymi (wegańska) Wykwintna zielona soczewica w słodko-kwaśnej glazurze (wegańska) Papryka z cebulą - słodko-kwaśna sałatka do słoików (wegańska) Naleśniki kukurydziane ze słodko-kwaśnym farszem paprykowym zapiekane pod serem (bez ograniczeń) Chiński mix warzyw z bambusem w sosie słodko- kwaśnym (wegańska) Słodko-kwaśny farsz paprykowy z czarną fasolką (do nalesników itp.) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Marta 2014-04-16 14:12:30.13