7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sałatka z pietruszki, fasoli i marynowanych pieczarekPo prostu przepyszna :) Czasem robię w wersji minimalistycznej, tylko pietruszkę, bo zamarynowana w sosie i ziołach smakuje po prostu fantastycznie. Wolę ją także bez dodatku sałaty, a cukier zamieniam na miód. Do zestrugania pietruszki używam julienownicy, aby paseczki były cieńsze, bo wtedy pietruszka lepiej przechodzi marynatą, ale jeżeli jej nie macie wystarczy zwykła obieraczka.
Rodzaj diety: wegańska+miód
Składniki: 4-63 spore lub 6 mniejszych korzeni pietruszki
puszka fasolki kidney 100 g marynowanych pieczarek na sos: 3 łyżki oleju (najlepiej rzepakowego tłoczonego na zimno) 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżeczka miodu 1/2 pęczka koperku 1/2 pęczka natki pietruszki sól, pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sałatka z surowych pieczarek z natką pietruszki (bez ograniczeń)Fasola czerwona podsmażana z pieczarkami marynowanymi (wegańska) Sałatka ryżowa z czerwoną fasolą i marynowanymi pieczarkami (wegańska) Sałatka porowa z marynowanymi warzywami, jajkiem, papryką i fasolkami (bez ograniczeń) Sałatka ziemniaczana z jajkami, pieczarkami i fasolkami (bez ograniczeń) Fasola szparagowa marynowana (na zimę) (wegańska) Fasola z pieczarkami (wegańska) Sałatka kawalerska - z fasolki, pieczarek, papryki i ogórków konserwowych (wegańska) sałatka z kaszki kus-kus z dużą ilośćią pietruszki (wegańska) Sałatka z marynowaną papryką, serem i kukurydzą (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |