7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 2 osób1/2 kg fasolki szparagowej (żółtej lub zielonej) lub kalafiora lub brokułów lub szparagów - można poeksperymentować również z innymi warzywami
kilka łyżek bułki tartej masło lub margaryna lub olej sól Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sos grzybowy na zasmażce (lakto-wege)Sos ziołowo-czosnkowy na zasmażce (lakto-wege) Sos grzybowy na zasmażce i śmietanie (lakto-wege) Zupa z soczewicy z zasmażką i chlebem (wegańska) Spaghettini z zasmażką z czosnkiem i chili (wegańska) Czysta zupa cebulowa (bez zasmażki) (lakto-wege) Sos chrzanowy na bazie zasmażki z mąki (lakto-wege) Sos pomidorowy na mączno-mlecznej zasmażce (lakto-wege) Sos Mornay (z żółtym serem, na zasmażce) (bez ograniczeń) Zupa neapolitańska - na białej zasmażce, z parmezanem (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~encja :P 2009-09-12 13:47:33.375