7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Ormiańska pasta fasolowo-orzechowa w miseczkach z zapiekanej paprykiFasolę w takim wydaniu jadłam po raz pierwszy w ormiańskiej restauracji. To proste danie tak mi posmakowało, że postanowiłam poszukać przepisu na nie. Podana tu wersja jest trochę przeze mnie zmodyfikowana (uproszczona) i wzbogacona o paprykowe "miseczki".Cebulę z orzechami można podać w papryce lub zmielić w blenderze na pastę. A co z pastą? Pierożki, krokiety, kuleczki... to już zależy od Waszej wyobraźni ;)
Średnia ocena:
[4.333333333333333
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osóbspora garść orzechów włoskich
1 puszka czerwonej fasoli 1 średnia cebula olej do smażenia sól pieprz odrobina sproszkowanego chilli + 1 większa papryka czerwona Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasta fasolowo-orzechowa (wegańska)Zimowa pasta fasolowa (wegańska) Pasta pomidorowo fasolowa (wegańska) Pasta fasolowa z czosnkiem (wegańska) Orzechowa pasta z tofu (wegańska) Pasta orzechowo-awokadowa (wegańska) Paputof - pasta z tofu i papryki (wegańska) Pasta soczewicowo - groszkowo - fasolowo - pieczarkowa (wegańska) Pasta fasolowo-sojowa o smaku czosnkowym (wegańska) Wegańska pasta czekoladowo-orzechowa (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
WarOfWorlds 2013-04-27 15:58:08.49