7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Walentykowe buraczkowe "ravioli"Buraki pokroiłam w bardzo cienki plasterki, a serduszka wycinałam wykrawaczką do ciastek. Za nadzienie posłużyło puree z pęczaku i pieczonej dyni doprawione pikantną sambar masalą. Do tego prosty sos jogurtowo-pietruszkowy z czosnkiem i efektowny obiad lub kolacja jak znalazł. Polecam! :)
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:4 duże upieczone buraki
1/4 szklanki pęczaku ugotowana do miękkości kawałek upieczonej dyni lub puree z dyni 1/2 łyżeczki sambar masali lub innej ulubionej przyprawy sól pieprz sos: jogurt pietruszka czosnek Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Buraczkowe ravioli z orzechowym nadzieniem (wegańska & RAW)Buraczkowe tofu (wegańska) "Buraczkowa" sałatka grecka (lakto-wege) Zupa zimowa buraczkowa (wegańska+miód) Kotlety ziemniaczano-buraczkowe (wegańska) Ravioli z sosem z orzechów włoskich (lakto-wege) Ravioli z nadzieniem z orzechów i gorgonzoli (bez ograniczeń) Ravioli ze szpinakiem, czyli włoskie, kwadratowe pierożki (wegańska) Chłodnik buraczkowo-szczawiowy z ogórkami, rzodkiewkami i zieleniną (bez ograniczeń) Nowości:Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska) Bigos z kiszonych buraków (wegańska) Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska) Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska) Domowe pesto (lakto-wege) Azjatyck mix- improwizacja (wegańska) Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska) Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |