7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Miętowe puree z groszkuPrzepis na podstawie "La cucina verde" (Carlo Bernasconi, Larissa Bertonasco) przekształcony na potrzeby weganina uczulonego na cebulę.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 4400 g zielonego groszku świeżego lub mrożonego
2 łyżki posiekanej mięty 2 łyżki oliwy z oliwek ok. 200 g lub mniej mleka sojowego/z migdałów ziemnych/innego roślinnego sól, czarny pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Puree z mrożonego zielonego groszku (wegańska)Puree ziemniaczane z groszkiem konserwowym (lakto-wege) Colcannon - puree z mlekiem, kapustą i groszkiem (wegańska) napój miętowy (wegańska+miód) likier miętowy (bez ograniczeń) Miętowe grzybki (wegańska) Tofuciki z sosem miętowym (lakto-wege) Deser bananowo-miętowy (wegańska) Mrożona miętowa kawa (wegańska) Kiwi w miętowym syropie (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |