7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Domowe batoniki musli na mleku skondensowanymDomowe batoniki musli są świetną, sycącą, a przede wszystkim super zdrową przekąską. Sprawdzają się zwłaszcza wtedy, gdy nie mamy czasu lub możliwości zjeść gotowanej owsianki/płatków z mlekiem.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: 12 batoników500 ml skondensowanego, niesłodzonego mleka
1-2 łyżek miodu (opcjonalnie – batoniki będą delikatnie słodkie) 2 garści wiórków kokosowych 1 garść pestek słonecznika 1 garść pestek dyni 1 garść orzechów włoskich/laskowych/migdałowych kilkanaście sztuk suszonej żurawiny kilka sztuk suszonych śliwek 1 garść płatków takich, jakie lubimy (kukurydziane, jęczmienne itd.) 1 garść otrębów zbożowych 1 spora garść płatków owsianych (korzystałam z płatków błyskawicznych firmy Elovena) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Batoniki musli (bez ograniczeń)Musli domowe: zbożowe ze słonecznikiem (wegańska) Zupa pieczarkowa z mlekiem zwykłym i skondensowanym (lakto-wege) Musli domowe z żurawiną i innymi bakaliami (wegańska) majonez z mleka skondensowanego (lakto-wege) Musli z chałwą (wegańska) Musli czekoladowo-melonowe (lakto-wege) Majonez Wiesi z mleka skondensowanego (lakto-wege) Figowe batoniki muesli bez cukru (lakto-wege) Musli amarantusowe z owocami i orzechami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~marta 2013-12-15 15:31:45.433