7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Razowa cytrynowa babka z makiemMocno cytrynowa babka, która mimo tego, że jest w większości z mąki razowej smakuje bardzo delikatnie. Polecam! :)
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: 16100 g jasnej mąki orkiszowej, typ 630
200 g mąki orkiszowej razowej 60 g maku 1 łyżeczka proszku do pieczenia 200 g miękkiego masła 100 g ksylitolu 100 g brązowego cukru (lub 200 g jeżeli nie macie ksylitolu) 4 jajka z chowu wolnowybiegowego w temperaturze pokojowej 2 cytryny Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Babka cytrynowa (wegańska)Babka cytrynowa kiślowa (ovo-wege) Babka drożdżowa ze skórką cytrynową i rodzynkami (bez ograniczeń) Sztandarowa babka czyli ciasto kokosowo-cytrynowe (wegańska) Legumina z maku (ovo-wege) Ciasteczka biszkoptowe z makiem (ovo-wege) Kruche ciasteczka z makiem (wegańska) Bułeczki orkiszowe z makiem (bez ograniczeń) Figa z makiem - smarowidło (wegańska) Kluski kładzione z makiem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |