7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 4-51/2 średniego selera
1 korzeń pietruszki biała część pora (ok. 10cm) 4 różyczki kalafiora 1/2 puszki białej fasoli 1 łyżka mąki 3 łyżki oleju do smażenia ok. 1,5 l wody 2 liście laurowe 2 ziarenka ziela angielskiego sól gałka muszkatołowa pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zupa fasolowa na skróty (lakto-wege)Spaghetti w białym sosie z warzywami (wegańska) Zupa fasolowa z grzankami czosnkowymi we włoskim stylu (lakto-wege) Zupa pomidorowo-fasolowa z pęczakiem, brokułami i szałwią (wegańska) Zupa jarzynowo-fasolowa z papryką, kalarepką i pomidorami (wegańska) Zupa fasolowa z fasolką szparagową i kabaczkiem (wegańska) Zupa kukurydziano-ziemniaczana ze śmietaną (lakto-wege) Zupa grzybowa z tymiankiem i śmietaną (wegańska) Zupa jabłkowa z białym winem (wegańska) Tort warzywny z białych i zielonych warzyw (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |