7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasta z jabłka, suszonych pomidorów i makuPyszna, wielofunkcyjna pasta - nadaje się do kanapek, do makaronu, a także do nadziewania jajek, więc polecam ją bardzo na Wielkanoc, bo to rzeczywiście niecodzienne zestawienie smaków, jak wynika z nazwy :)
Średnia ocena:
[4.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 82 czubate łyżki maku
1 duże jabłko o wadze ok. 200 g 200 g suszonych pomidorów z oleju 1 ząbek czosnku 2 łyżki soku z cytryny 1/2 pęczka natki pietruszki sól, pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasta z ciecierzycy z suszonymi pomidorami (wegańska)Pasta z suszonych pomidorów z majonezem (ovo-wege) Pasta z ciecierzycy i suszonych pomidorów (wegańska) Pasta z zielonej soczewicy i suszonych pomidorów (wegańska) Pasta do pieczywa z suszonych pomidorów, majonezu i bazylii (wegańska) Suszone jabłka - bez suszarki do owoców (wegańska) Brokuły z suszonymi pomidorami (wegańska) Tatar z suszonych pomidorów (wegańska) Makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami (wegańska) Sałatka z ciecierzycy i suszonych pomidorów (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
gosiaprzemek 2014-03-12 14:12:43.695