7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Wegański krem fasolowo-chrzanowyPyszny na razowym pieczywie, z kiełkami rzodkiewki, w smaku cudownie wiosenny :)
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [5]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osóbpuszka białej fasoli
2,5 łyżki tartego chrzanu ze słoiczka (uwaga! mało który nie zawiera mleka w proszku!) 3 łyżki posiekanego, świeżego koperku 6 łyżek oleju 4 łyżki wody 1/2 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki pieprzu Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Krymski tort wegański z kremem cytrynowym (wegańska)Wegański krem czekoladowy "bambino" (do pieczywa) (wegańska) Sos chrzanowy (wegańska) Sałatka fasolowa (bez ograniczeń) Kulki fasolowe (wegańska) Sos jogurtowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos chrzanowy z otrębami (lakto-wege) Pasta amarantusowo-chrzanowa (lakto-wege) Sos chrzanowo-jabłkowy (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~olaola 2014-04-13 21:52:29.262