7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osóbkostka tofu naturalnego (300 g)
słoiczek koncentratu pomidorowego (200g) mała cebulka odrobina oliwy extra vergine (opcjonalnie) sól ok. 1,5 płaskiej łyżeczki pieprz (ziołowy i/lub czarny) papryka słodka w proszku wersja de lux na sezon pomidorowy: 1-2 świeże pomidory wersja de lux poza sezonem, nieco desperacka: lekko odsączone pomidory z puszki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasta pomidorowo fasolowa (wegańska)Pasta drożdżowo-pomidorowa (wegańska) Pasta paprykowo - pomidorowa (wegańska) Pasta z tofu i tahini (wegańska) Orzechowa pasta z tofu (wegańska) Pieczarkowa pasta z tofu (wegańska) Różowe tofu - pasta (wegańska) Pomidorowe kotlety z tofu (wegańska) Tofu w sosie pomidorowym (wegańska) Uniwersalna gorąca pasta pomidorowa (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Bardzo smaczna. Smakowała nawet wybrednej 4-latce. Dodałam tylko odrobinę soli, czosnku i paprykę słodką. Dobra jako dip do warzyw
Annie 2015-12-17 22:46:17.157