7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki: dla 2 osób1 strąk czerwonej papryki
1/2 ogórka (ok. 150 g) 1/2 pęczka rzodkiewek 1 główka sałaty 2 łyżki octu winnego 2 łyżki oliwy sól pieprz cukier Przygotowanie:Paprykę pokroić w krążki, ogórki w plasterki, rzodkiewki w talarki, sałatę porozrywać palcami. Polać sosem winegret (ocet winny, oliwa, sól, pieprz, cukier).
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-03-02 11:03:33.056
Źródło/autor przepisu: na bazie "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z rzodkiewki i ogórka z winegretem (wegańska & RAW)Surówka wiosenna z kalarepki, marchewki, pomidora i rzodkiewek (wegańska & RAW) Chłodnik wiosenny z rzodkiewką i ogórkiem (lakto-wege) Surówka z rzodkiewki i granatu (wegańska) Surówka z fenkuła i rzodkiewek (wegańska & RAW) Sałata z wiosennymi warzywami: rzodkiewką, ogórkiem i marchewką (lakto-wege) Wiosenna sałatka z rzodkiewkami, selerem naciowym i fenkułem (lakto-wege) Twarożek wiosenny - z ogórkiem, rzodkiewką i zieleniną (lakto-wege) Wiosenny poranek z awokado, rzodkiewką i ogórkiem (wegańska & RAW) Twarożek wiosenny - z ogórkiem, rzodkiewką i pomidorem (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |