7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Moong Dal TarkaDanie pochodzenia indyjskiego. Głównym składnikiem jest tu fasolka mung. Przygotowanie dania jest bardzo proste. W smaku cudo, szczególnie, gdy jest podane z chlebem chiapati.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 4fasolka mung
pomidor mała cebula ząbek czosnku imbir (wielkości ząbka czosnku) - po 1 łyżeczce: sól kminek w proszku kozieradka przyprawa chili kurkuma w proszku przyprawa garam masala cukier opcjonalnie: 2 jajka, oliwa świeże liście kolendry Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Dal (wegańska)Dal Makhani (wegańska) Zupa z dalu (grochu) i warzyw z cynamonem, kurkumą, kminkiem i imbirem (wegańska) Nowości:Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska) Bigos z kiszonych buraków (wegańska) Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska) Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska) Domowe pesto (lakto-wege) Azjatyck mix- improwizacja (wegańska) Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska) Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |