
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Raita - indyjski dip miętowyOryginalnie podawany z papadamem - cienkim, chrupiącym indyjskim naleśnikiem, ale nadaje się do wielu indyjskich potraw, świetny do samosów, falafela czy po prostu pieczonych lub grillowanych warzyw.
Średnia ocena: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:200 ml jogurtu greckiego
łyżka stołowa sosu miętowego lub kilka rozdrobnionych listków świeżej mięty ząbek czosnku opcjonalnie: drobno posiekana cebulka, ogórek starty na grubych oczkach, kolendra Przygotowanie:
Wymieszać wszystkie składniki. Schłodzić w lodówce przed podaniem.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Raita (dip na bazie jogurtu) z czerwonych ziemniaków (lakto-wege)Raita (dip na bazie jogurtu) z ziemniaków z wiórkami kokosowymi (lakto-wege) Krokiety pieczarkowe z jogurtowo-miętowym dipem (kuchnia 5 przemian) (bez ograniczeń) napój miętowy (wegańska+miód) likier miętowy (bez ograniczeń) Miętowe grzybki (wegańska) Tofuciki z sosem miętowym (lakto-wege) Deser bananowo-miętowy (wegańska) Mrożona miętowa kawa (wegańska) Kiwi w miętowym syropie (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |