7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasta z fasoli z oregano i zrumienioną cebulkąDobra na co dzień.
Średnia ocena:
[4.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [4]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 puszka białej fasoli
1 niewielka cebula 2 łyżki oleju 1 łyżka octu balsamicznego 3 łyżki sosu sojowego (lub sól do smaku) czosnek granulowany oregano pieprz ok. 5 łyżek wrzącej wody 1 czubata łyża bułki tartej Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Fasolka szparagowa duszona z oregano (wegańska)Pasta z awokado z cebulką (wegańska) Sałatka/pasta meksykańska z awokado i pomidora z oregano (wegańska) Prościutka pasta z soczewicy z bazylią i oregano (wegańska) Pasta z pieczonego bakłażana z czosnkiem i oregano (wegańska) Pasta z jaj z cebulką i szczypiorkiem (ovo-wege) Pasta z soczewicy z duszoną cebulką i bazylią (wegańska) Pasta jajeczno-majonezowa z cebulką i szczypiorkiem (bez ograniczeń) Prosta pasta z soczewicy (ze smażoną cebulką i czosnkiem) (wegańska) Pasta z tofu fety z cebulką i natką (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~miczitanka 2013-03-23 12:04:26.759