7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Fasola Jaś duszona w sosie z suszonych śliwekPyszne danie, którym poczęstowali nas kiedyś znajomi. Gęsty, aromatyczny sos o głębokim aromacie z dominującym smakiem suszonych śliwek... Pycha!
Średnia ocena:
[4.5
z 4 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:200 g fasoli Jaś (drobniejsze odmiany też mogą być)
100 g suszonych śliwek kalifornijskich 3 średnie marchewki 1 pietruszka 1/2 czerwonej papryki 1 puszka pokrojonych pomidorów bez skórki 1 cm korzenia imbiru 5-6 łyżek oleju sól papryka w proszku pieprz ziołowy Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Fasola Jaś ze śliwkami suszonymi i bułką tartą (wegańska)Amarantusowy omlet z duszonymi, suszonymi śliwkami (ovo-wege) Soczewica po chińsku - z duszonymi warzywami na słodko i suszonymi śliwkami (wegańska) Pesto pasta z fasoli Jaś (wegańska) Tofu i makaron w sosie pomidorowym z suszoną śliwką i bakłażanem (wegańska) Kasza jęczmienna po kapucyńsku - z sosem z suszonych śliwek i pieczarek (lakto-wege) Ciecierzyca z suszoną śliwką (wegańska) nalewka na śliwkach suszonych (wegańska) Kapuśniak ze śliwkami suszonymi (wegańska) Pasta ziołowo-czosnkowa z fasoli canario lub jaś (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Majolik 2013-01-27 19:11:14.24