7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Wegańska galaretka z truskawkami i porzeczką na bazie sokuPo dawnych nieudanych próbach z agarem, postanowiłam znów stawić mu czoła ;), korzystając z kończących się już (podobno) zbiorów truskawek, a jednocześnie odkrywając nowość - sok jabłkowo - rabarbarowy (uwaga, uwaga, wśród barwników zabrakło koszenili /naturalnego barwnika z wyciągu z owadów/, a pojawiła się czarna marchew).Swoją drogą polecam, z lodem smakuje jak domowy kompot :) Zmierzając do sedna - owy sok stanowił bazę dla mojej galaretki z agaru.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 35 g agaru
250 g truskawek garść czerwonej porzeczki 0,5 l soku jabłkowo-rabarbarowego* (Hortex) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kisiel z soku, np. z czarnej porzeczki (wegańska)Ostry sos chiński na bazie soku pomarańczowego (wegańska) Galaretka warzywna (wegańska) Galaretka porzeczkowa (na zimę) (wegańska) Galaretka mirabelkowa z imbirem (wegańska) Czerwona porzeczka na ostro (wegańska) Wiśnie w soku własnym (wegańska) Galaretka z herbaty malinowej z arbuzem (wegańska) Galaretka sojowa a la "zimne nóżki" (wegańska) Galaretka "wredna-niespodzianka-dla-mięsożerców" (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |