7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Gulasz z fasolki szparagowej i innych warzywPyszny, lekki, wegański gulasz w sam raz na lato!
Średnia ocena:
[4.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 6-8450 g zielonej fasolki szparagowej
1 duża cebula 2-3 łyżki oleju roślinnego 250 g zwartych ziemniaków 2 małe cukinie 2 duże pomidory, sparzone i obrane ze skóry 1/4 szklanki wody 1/2 łyżeczki pieprzu cayenne 2 łyżeczki zatharu (opcjonalne) sól i ewentualnie pieprz do smaku ewentualnie feta do pokruszenia na wierzch Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Fasolka szparagowa duszona z cukinią, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska)Gulasz z fasolki szparagowej z papryką (lakto-wege) Gulasz bengalski (z ziemniaków, dyni, bakłażana i groszku lub fasolki szparagowej) (wegańska) Sałatka brokułowa z fasolką szparagową, papryką i warzywami konserwowymi (lakto-wege) Zupa z letnich warzyw - z pomidorem, cukinią i fasolką szparagową (wegańska) Gulasz z seitanem i warzywami (wegańska) Gulasz z fasolki i kuskusu (wegańska) Soczewica z kalarepką i innymi warzywami (wegańska) Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Zdecydowanie bez pieczywa - do gulaszu z ziemniakami to totalny zapychacz.
~Marta 2014-10-01 13:05:30.538