7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Czerwona porzeczka na ostroDlaczego na ostro? Bo z kolorowym pieprzem! Nie mam w zwyczaju posługiwać się obcojęzycznymi nazwami potraw, stąd też nie pojawia się nazwa „chutney”. Pieprzowe wydanie idealne dla ludzi nie przepadających za słodkościami. Idealna alternatywa do serów zamiast żurawiny ;)
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [4]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 3 słoiki1/2 kg porzeczki czerwonej
3/4 szkl. cukru starta skórka z połowy cytryny sok z połowy cytryny 3 łyżeczki pieprzu kolorowego laska cynamonu Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasta z czerwonej soczewicy na ostro (wegańska)Kisiel z soku, np. z czarnej porzeczki (wegańska) Chłodnik z poziomek i czarnej porzeczki z jogurtem (lakto-wege) Wegańska galaretka z truskawkami i porzeczką na bazie soku (wegańska) Sok owocowo-miętowy z wiśniami i porzeczkami (wegańska & RAW) Pieczony bakłażan z sosem z migdałów i porzeczkami (wegańska) Cytrynowe babeczki z kremem z czarnej porzeczki (wegańska) Mrożona herbata o smaku czarnej porzeczki (wegańska) Surówka z białej kapusty z porzeczkami i orzechami (wegańska & RAW) Risotto - ryż na ostro z ostrą pastą paprykową (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~lamia 2013-07-09 21:18:41.269